maanantai 16. marraskuuta 2009

Bunon ja Ipe-isän ainutkertainen tapaaminen

Buno tapasi isänsä Ipen ja velipuoli Hermannin lokakuun alussa.  Vaikka Ipe ja Hermanni tuntuivat isoilta pojilta, isä ja poika löysivät toisensa äkkiä ja riemukas kirmailu alkoi hyvässä sovussa alkuhaistelujen jälkeen.  Hermanniveikka ei sen sijaan kirmailuun osallistunut koska Bunon hurja vauhti hirvitti ilmeisesti hieman rauhallisempaa kaveria.  Piti oikein murahdella Bunon vilistessä ohi:)


Isä Ipe jaksoi sairaudestaan huolimatta leikittää pentuaan pitkän tovin, mutta sitten leikki piti lopettaa kun Buno vahingossa raapaisi Ipen silmää ja sai veren vuotamaan. 


Tästä ainoasta tapaamisesta saimme muutaman kuvan, Ipen sairaushan eteni ja Vahvelaiset joutuivat tekemään raskaan päätöksen ja antaa Ipen nukahtaa ikiuneen 30.10.2009





 


 

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Kaksi niin rakasta poikaa näkyy täällä kuvissa <3<3 Herkkiä ja ihania kuvia! Tapaaminenhan ei ollut pojille ainoa, sillä Ipe vieraili perheensä kanssa pentuja katsomassa jo täällä talossa, mutta viimeinen kuitenkin. Olemme niin kiitollisia näistä lapsista! Terveisiä molempien rakkaiden poikien perheisiin, nähdään pian Anu ja Buno!

Unknown kirjoitti...

Voi miten ihana, vimeiseksi jäänyt kohtaaminen <3. Terveiset mammalta!