tiistai 6. lokakuuta 2009

Huh, mitä koiran elämää!

Tämän blogin aloittaminen ei ollutkaan ihan niin helppo juttu kun kuvittelin, mutta ei kai auta muuta kuin aloittaa alusta...tai ainakin melkein :) Pikkuinen Buno saapui uuteen kotiinsa Lempäälään Kaarinasta Nadador-kennelistä 15.9.2009. Kennelnimenäni toimii Nadador Cortado. Hakemassa pientä pörröistä mammanpoikaa olivat Anu-emäntä, Ilkka-isäntä ja Lotta, ihmislauman versio isosiskosta. Toinen ihmisisosisko Lilli odotteli kotona kärsimättömänä. Lähtötunnelmat olivat molemmin puolin kameraa haikeat vaikka kuvassa sekä Buno että Anu näyttävät innokkailta lähtemään kohti uutta ja ihmeellistä kotia.   

Elämä kotona käynnistyikin hurjan leikin ja uusien tapojen opettelun merkeissä. Tuntui kylläkin siltä että paljon oli jo pojalle kennelkodissa opetettu. Lempälässä tutustuttiinkin sitten moneen ihmeelliseen asiaan: pankkiin, suutariin, kauneushoitolaan, ihmisiin, autoihin, juniin, keskiaikaisiin markkinoihin, hiusten kuivaajaan ja pimentyviin iltoihin. Puhumattakaan tuulenpuuskista ja huurteisesta nurmikosta. Nyt on elämää jo hetki täällä vietetty ja koko ajan uutta tulee lisää.

Maanantaina 5.10.2009 Buno ja Anu kävivät yhdessä vierailulla kennelmamma Tarun luona Kaarinassa. Kaarinaan jäivät myös Bunon pentukarvat kun iltapäivällä kotia kohti suunnattiin. Nyt pihamaalla ja sisätiloissa juoksenteleekin sametinpehmeä honkkelikoipi, jolle Lotta on antanut nimityksen Otus.  Jutun lopussa kuvat niin Bunosta kuin Otuksestakin. 

Eilen käytiin hieman katsastamassa pelolla juoksentelua ja leikkimässä piilosta metsässä. Hyvin tuntui poika meidät löytävän vaikkakin huitoi piilopaikan ohi ilman hienoista avustusta. Illalla poikkesimme PiVeSi tapaamisessa Toimelassa ja sielläkin tuntui pojalla virtaa riittävän. Nyt Buno makoilee  sohvalla mamman vieressä ottaen aamunokosia kun ulkona sataa vettä. Jospa sitä kohta lähtisi lenkille...Buno vain tuhahtaa..."elä unelmissas" :)  

Kuvat: (alla) Buno 23.09.2009 (alempana) Buno aka Otus 5.9.2009








5 kommenttia:

Taru kirjoitti...

HUrraa!!! Buno, mammanpoika, rokkitukka, herkkupeppu... Rakkaat terkut ja sylillinen rutistusta piccuiselle ja tuhannet kiitokset Lotta sinulle. Opetahan äiteeskin kirjoittamaan, hän on oppivaista sorttia :D.

Unknown kirjoitti...

Ihanaa lukea Bunonkin kuulumisia <3

AEGC kirjoitti...

Muttamutta, hänhän näyttää lyhyessä turkissaa ihan perrolta :) Caruso tulee perästä viikonloppuna. Odotetaan Jukkaa avuksi operaatioon... varmuuden vuoksi!! Terkut velipojalta ja kahdelta isolta mustalta :)

Saila (Lillin emäntä) kirjoitti...

Paljastuksia: Buno oli cahvipennuista se, joka vietti eniten aikaa sylissäni. ;) Taikka sitten se oli niin päin, että Buno oli se, jolla oli eniten aikaa olla sylissäni - tiedä häntä. :) Aivan ihana pakkaus - ja niin iso poika jo! Terkkuja Kaarinasta! :)

Maiju ja Hippi kirjoitti...

Ihana pitkäkoipeliini :) <3