torstai 15. lokakuuta 2009

Lampaita ja muuta mukavaa

Onpas taas ollut niin kiire että täytyy päivittää nyt useita tietoja kerralla!

Viime viikon torstaina eli 8.10.2009 Buno ja Anu hyppäsivät autoon ja suunnistivat Ruovedelle. Tai noh, Bunon tapauksessa ”hyppäys” ei ollut aivan kirjaimellinen vaan pieni suostuttelu oli tarpeen. Vaikka Buno viihtyykin autossa loistavasti on autoon nouseminen asia erikseen.  Ilkka jäi kotipuoleen pitämään taloa pystyssä ja Lotta suunnisti ensin kohti talleja harjoittelemaan ratsastusta ja sitten kouluun lukemaan talousmatematiikkaa.

Matka Ruovedelle yli 200 vuotta vanhaan Ala-Hanhoon  sujui kauniin kirkasta syyspäivää ihaillessa. Perillä Anua ja Bunoa odottivat Anun serkku Riitta sekä Riitan aviomies Antti. Pitkää ja matalaäänistä Anttia Buno tuntui ensin aristelevan mutta totesi hetken haisteltuaan että Anttihan on mukava kaveri etenkin jos hän vielä hirven metsästyskauden alettua voisi toimittaa Bunolle muutaman maistuvan luun. Myös vanha pirtti tuotti pikkuiselle koirapojalle päänvaivaa kaikkine ikivanhoine hajuineen ja esineineen.  Lopulta Buno, Anu ja Riitta lähtivät tutustumaan maaseudun uskomattomiin hajuihin. Ensin vuorossa olivat lampaat, joita Riitalla ja Antilla oli  vielä sillä hetkellä kymmenen. Kymmenestä lampaasta Buno pääsi tervehtimään vain kolmea mutta nekin kolme pieni Buno kohtasi korvat höröllä ja innoissaan, mikä oli positiivinen ja iloinen yllätys.  Lampaiden luota kolmikko suuntasi aivan toisenlaisiin toimiin Natura-metsään etsimään suppilovahveroita. Anun yrityksistä huolimatta Bunosta ei saatu tehtyä sienikoiraa...ei ainakaan vielä ;) Suppilovahvero saaliskin jäi vähäiseksi, mutta siitä huolimatta kaksikko palasi kotiin vasta myöhään illalla.



 Viikonloppu tarjosi myös jännitystä pikkuiselle koirallemme kun Anu perjantaina suuntasi kulkunsa isänsä luo Espooseen. Lotta puolestaan muutti viikonlopuksi jälleen muutaman sadan metrin päähän poikaystävälleen.  Kotiin jäivät siis perheen pojat. Viikonloppu sujui ilman kommelluksia ainakin näin isä- Ilkka väitti ja kun Anu tulla tupsahti kotiin sunnuntai ilta-päivänä oli koirapoika innosta soikeana. Välillä jopa kirjaimellisesti ;)

Tämä viikko on sujunut arkeen totuttelun merkeissä kun Anu aloitti työt taas maanantaina. Keskiviikko-iltana koirapoika emäntineen lähtivät jälleen pentukouluun Sääksjärvelle. Mukaan eksyi myös Ilkka-isäntä. Kotiläksyiksi tulivat jälleen luoksetulon, luopumisen, katsekontaktin ja EI-sanan harjoittaminen. Näillä harjoituksilla on hyvä jatkaa eteenpäin!

Ei kommentteja: