tiistai 20. lokakuuta 2009

Koirapojan koirakoulu alkoi

Tänään Buno päätyi sitten koulun penkille. Karavaton Buno ja emäntä suunnistivat kulkunsa illalla kohti koiraurheilukeskus Canis Arenaan Tampereen ja Lempäälän rajalle. Pentukoulussa riitti vilskettä ja vipinää monen eri karvakaverin muodossa. Koulussa opeteltiin katsekontaktin ottoa, sivulle ja luoksetuloa sekä istumista. Istumisen opettelu vaikuttaa ainakin tällä erää turhalta, kun Buno tuntuu istuvan muutenkin koko ajan. Sivulle ja luoksetulo tuntuvat myös sujuvan ainakin oikean namin kanssa mutta harjoittelua vaaditaan silti vielä paljon. Koulun lopuksi koiran pennut saivat viettää pienimuotoisen leikkituokion. Painin pyörteisiin lähti muun muassa paimekoirapoika Maurice, jonka tarkempaa rotua ei äiti-parka muistanut omistajilta tarkistaa. Mauricen koosta huolimatta Buno antoi kuitenkin koiralle arvoisensa vastuksen. 
Kotiin tullessa tuntui perropojalla virtaa vielä riittävän ja esiteltyään oppimiaan asioita sekä syötyään Buno tyytyi rauhalliseen leikkiin olohuoneen lattialla. Kohta odottavat makoisat unet niin Bunoa kuin meitä ihmisiäkin, sateen ropistessa mukavasti kattoa vasten.

1 kommentti:

Miia, piccu-A ja Iso-E kirjoitti...

Taitaa velikullassa olla samoja piirteitä kuin meidän Ansassa=) Sekin pöhkö-pentu istuu koko ajan:) Te olette oikein ahkeria kun jo opiskelut on aloitettu. Me päästään koirakouluun vasta ensi kuussa, mutta riittäähän tässä maailmassa muutenkin opeteltavaa ja ihmeteltävää! Terkkuja koko teidän sakille ja erityisrapsutukset Buno-pojalle!