lauantai 13. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen Match Show koettu

Tänään maaliskuun 13. päivänä olimme Bunon kanssa ihka ensimäistä kertaa - kerta oli eka meille mollemmille Match Showssa. Kaunis aurinkoinen sää suosi Sastamalan Häijäässä ollutta Häijään Haukut ry:n tapahtumaa, ja osanottajia oli runsaasti. Kaikenkarvaista ja kokoista nelijalkaista haukkujaa purkautui autoista Häijään kauppakeskuksen pihaan ja siinä riitti Bunolle, mammalle ja isännälle ihmettelmistä
kerrakseen.

Alku meni loistokkaasti ja saimme ihanan punaisella nauhalla varustetun purutikun ja kuinkas ollakkaan Buno oli niin innoissaan, että söi sen rustteineen kaikkineen ennenkuin mamma ehti estää:) Lausunto oli , että esittäminen, käsiteltävyys ja kokonaisuus hyvä. Parantamisen varaa siis erinomaiseen on. Finaalissa emme sitten pärjännetkään, mutta syy oli varmasti enemmän mamman kuin Bunon, koska en huomannut edes arvostelun alkaneen ja annoin Bunon rauhassa istuskella kehässä :(

No kuten sanottu, eka kerta, ensi kerralla täytyy sitten olla paremmin hereillä..





5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Hieno aloitus uralle! :) Buno on kyllä komia pojanviikari!
Meitä ei Häijäässä näkynytkään -kuten varmaan huomasitkin- kun hiihtokelit vei ladulle ja eläimellistä menoa riitti ihan tarpeeksi, kun poikettiin vanhassa raumassa eläinkaupassa törsäämässä vähiä rahoja KOIRANruokaan, KOIRANlisäravinteisiin ja KOIRANasusteisiin;)

Näkemisiin ja kuulemisiin!

Ruffe kirjoitti...

Tervehdys velipoika!
Ja onnittelut herkullisesta punaisesta nauhasta. Minäkin korkkasin näyttelyurani viikonloppuna samanmoisessa showssa ja siskolikka Vendakin oli siellä. Esiintyminen sujui hyvin, muttei tuomari oikein arvostanut meidän espanjalaista ulkomuotoamme :).
Hyvää kevättä sinulle ja perheellesi!
Pysy komeana broidi!

http://perroploki.vuodatus.net/ kirjoitti...

<3<3<3 Kaikille tässä blogissa esiintyneille sisaruksille ja ISOt sydämet kaikille emännille :D !

Unknown kirjoitti...

Ihanaa Buno ihanaa <3 t. Mocca-mamma

Maija kirjoitti...

Älä huoli Bunon emäntä, meillä on käynyt mätsärissä niin, että punaisten kehän arvostelu alkaa, ja koira ja emäntä on puiston toisella laidalla ostamassa limonaadia... ;)